Bijbaan

Zoek je een leuke manier om lekker bij te verdienen? Solliciteer dan eens naar een bijbaan bij het Nederlands Openluchtmuseum, bijvoorbeeld binnen de horeca, publieksontvangst of schoonmaak! Dan heb je een goed inkomen en werk je vooral overdag, zodat je genoeg tijd hebt voor andere mooie dingen.

Van harte welkom

Vooral tussen mei en half februari weten bezoekers ons goed te vinden, dus jouw helpende hand is dan hartstikke welkom. Het is - en dat geldt voor alle functies - wel handig als je een beetje flexibel bent en we een beroep op je kunnen doen als we je nodig hebben. Ben je daarnaast ook gastvrij en vlot in de omgang, dan ben je van harte welkom!

Dit krijg je extra van ons! 

Bereken wat je bij horeca verdient

Horeca

Bij het Openluchtmuseum liggen de kansen voor het oprapen. Ja, ook als je een bijbaan als oproepkracht zoekt. Voor onze horecalocaties zoeken we bijna altijd extra helpende handen. Zoals mensen die in één van onze restaurants of cafés staan en er plezier in hebben om het dagje uit van onze bezoekers nóg leuker te maken. Of mensen die graag in de keuken of aan de andere kant van de bar willen staan. Keuze genoeg!

Bereken met de salariscalculator wat je als oproepkracht in de Horeca gaat verdienen. Naast het salaris ontvang je maandelijks ook 8% vakantiegeld over jouw gewerkte uren, opgebouwde verlofuren en zelfs een eindejaarsuitkering van 3,4%.

Publieksontvangst

Heb je niet zo veel met horeca, dan kun je ook – vooral in de vakanties en weekenden – bij de Entree aan de slag om onze bezoekers te verwelkomen. Je kunt dan worden ingezet als verkeersregelaar op ons parkeerterrein. Als ticketcontroleur. Of om heel uiteenlopende vragen van bezoekers te beantwoorden. Altijd genoeg gespreksstof dus.

Schoonmaak

Over stof gesproken: wat denk je van een bijbaan als schoonmaakmedewerker? Zo help je mee dat het Openluchtmuseum zijn glans nooit verliest en bezoekers er niet snel schoon genoeg van krijgen. Bij het Openluchtmuseum is het altijd gezellig druk, dus meestal hebben we werk genoeg voor je.

Bereken met de salariscalculator wat je als oproepkracht bij de publieksontvangst of de schoonmaak gaat verdienen. Naast het salaris ontvang je maandelijks ook 8% vakantiegeld over jouw gewerkte uren, opgebouwde verlofuren en zelfs een eindejaarsuitkering van 3,4%.

Bereken wat je gaat verdienen

Zo verrijken zij hun toekomst

Mis geen interessante vacature!

Blijf op de hoogte van relevante en nieuwe vacatures. Meld je hier aan en wij houden je op de hoogte.