Bediening

Bruisende cafés, sfeervolle restaurants, nostalgische herbergen en veel meer: het Openluchtmuseum heeft het. En jij kunt deel uitmaken van het superleuke horecateam. Of je nu overdag werkt of als banquetingmedewerker feesten en partijen draait: ook voor jou is het een partijtje leuk!

Functies in de bediening

Wat je ervaringsniveau ook is: bij het Openluchtmuseum hebben we altijd wel een plekje voor je vrij. En zijn we het er samen over eens dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging, dan zijn er verschillende mogelijkheden om door te stromen. 

Horecamedewerker

De ene dag sta je in Herberg de Hanekamp, onze sfeervolle groepslocatie. De volgende dag tap jij biertjes uit eigen brouwerij in het oergezellige Café Budel. En je sluit de week af met een feest waarop jij de gasten verwent met biertjes en bitterballen. Als horecamedewerker kun je binnen al onze horecaconcepten uitblinken. Overdag of ’s avonds – of een combinatie. Kan jouw loopbaan wel wat slingers gebruiken? Bij het Nederlands Openluchtmuseum moet je zijn! Hoe je dag er precies uitziet, hangt af van de locatie waar je werkt. Maar waar je ook gaat werken: reken op bergen voldoening en energie.

Allround medewerker

Toe aan de volgende stap in de horecaloopbaan? Dan moet je echt eens overwegen om als allround medewerker bij ons aan de slag te gaan. Dan ondersteun je de eerste medewerker en voer je coördinerende werkzaamheden uit. Met deze functie combineer je het beste van twee werelden: een gezonde portie uitdaging en verantwoordelijkheid gecombineerd met veel contact met de leukste collega’s en dankbare gasten. Samen met jouw collega’s en tevreden gasten maak jij er een feestje van!

Eerste medewerker

Als eerste medewerker ben jij een regisseur. Je plant en coördineert erop los. Jij zorgt dat de dag goed verloopt - en de dagen erna ook. Verder bestel je middelen, materialen en ingrediënten, houdt altijd minimaal één oog op een correcte naleving van HACCP en Arbo en denkt proactief na over mogelijke verbeteringen. En je stuurt de collega’s van jouw locatie aan en leidt partijen. Binnen Banqueting acteer je als partymanager. Jouw werkdag is geslaagd als de samenwerking in de keuken en op de vloer vloeiend verloopt, zodat de bezoeker zich waant in een oase van werkplezier en culinaire topprestaties.

Teamleider

Als teamleider ben jij de trotse captain van jouw selectie. Jullie doel: zorgen dat alle bezoekers tijdens hun verblijf stralen van oor tot oor. Waar de mensen die jij aanstuurt vooral zorgen dat alles vóór de schermen perfect verloopt, excelleer jij achter de coulissen. Je stuurt je mensen aan, zet iedereen op de juiste plek, voert functioneringsgesprekken en hebt contact met het Planningsbureau over waterdichte planningen. 

Onze horecaconcepten

De voordelen van werken in onze horeca

Sleur op je werk? Nou, niet bij ons! Het Openluchtmuseum telt veel gevarieerde locaties. Als je wilt kunt je elke dag (of avond, want we doen ook evenementen) van de week iets anders doen. Behalve onze gasten verwennen we jou ook. Je werkt bij ons overdag, je verdient prima, je collega’s zijn allemaal even leuk, je mag ons museum met je gezin gratis bezoeken en nog veel meer moois. Kom je erbij?

  • Flexibele werktijden

  • Unieke werkomgeving
  • 50% korting op de Efteling, Van Goghmuseum en andere parken en musea.

  • Gratis toegang Openluchtmuseum en Burgers Zoo

Zo verrijken zij hun toekomst

Mis geen interessante vacature!

Blijf op de hoogte van relevante en nieuwe vacatures. Meld je hier aan en wij houden je op de hoogte!