Stage & afstuderen

Met een (afstudeer)stage bij het Nederlands Openluchtmuseum verrijk je jouw toekomst pas écht met het verleden. Het hele jaar staan onze deuren open voor stagiairs die willen ontdekken wat bij ze past en waarin ze uitblinken. Als jij kiest voor het Nederlands Openluchtmuseum als stageadres, maak je onderdeel uit van dé plek die de geschiedenis en het heden op bijzondere wijze samenbrengt.

Stage voor de schermen

Je eerste stappen zetten en ervaring opdoen op een plek die geschiedenis vangt, verhalen vertelt en waar je ogen en oren tekort komt. Meelopen bij één van de drukstbezochte musea van Nederland, hoe uniek is dat!? Als (afstudeer)stagiair binnen het Nederlands Openluchtmuseum ontdek je wat je leuk vindt, maar ook waar je goed in bent.

Stage bij het Nederlands Openluchtmuseum betekent dat je onderdeel uitmaakt van dé plek die geschiedenis verbindt door grote gebeurtenissen uit het verleden te laten zien én ervaren. Hier verrijk je je toekomst met het verleden. 

Geen passende opdracht?

Wij hebben regelmatig mooie opdrachten voor stagiairs. Staat er op dit moment geen passende opdracht tussen de vacatures? Stuur dan jouw stageverzoek via onderstaand formulier in! Belangrijk hierbij is dat je de volgende punten in je motivatie meeneemt:

  • welke opleiding je volgt en in welk jaar je zit;
  • in welke richting je een stageplek zoekt;
  • om wat voor soort stage het gaat (meewerkstage, afstudeerstage of anders);
  • in welke periode je stage wil lopen en voor hoeveel uur.

Wij gaan dan op zoek of er een match is binnen de organisatie

Open sollicitatie

Zo verrijken zij hun toekomst

Mis geen interessante vacatures!

Blijf op de hoogte van relevante en nieuwe vacatures. Stel een vacature alert in en wij houden je op de hoogte.