Publieksontvangst

Bij de entree krijgen onze bezoekers een warm welkom. De bezoekersontvangst moet perfect zijn, want je hebt maar één kans voor een goede eerste indruk. Als Entreemedewerker kun je op verschillende plaatsen worden ingezet. Dat maakt jouw baan nóg leuker. Mogen we jou hier ook verwelkomen?

Servicepunt

De mensen die hier aan je balie komen? Heel verschillend! Mensen op leeftijd die weer even willen terugkeren in hun jeugd, maar ook kinderen die voor de fun komen. Reken maar dat deze rol jou ook veel plezier oplevert. Verwacht hier, bij het Servicepunt, net voor de entree, ook grote groepen - zoals complete klassen en bedrijven - die een dagje naar het Openluchtmuseum komen. Ook het beantwoorden van de telefoon en e-mails behoort hier tot je taken. Een veelzijdige en leuke baan waarin je ruim aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid sociaal contact komt.

Kaartcontrole

Tickets, please! Op weinig plekken zie je zó veel vrolijke gezichten als bij onze kaartcontrole. Dat is ook wel logisch, want de mensen van wie je de kaarten controleert, staan op het punt ons prachtige museum te bezoeken. Op deze plek ben je het eerste aanspreekpunt en draag je eraan bij dat het lekker doorstroomt bij de entree. Soms moet je ook vragen beantwoorden. Een superleuke baan voor enthousiastelingen die graag tussen de mensen staan.

Andere activiteiten van publieksontvangst

Verhaal van een collega

Brecht van Uijtert, medewerker Hospitality

“Niet één dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk!” 

Samen met mijn collega’s van Hospitality zijn wij het eerste gezicht voor onze bezoekers. Alles is erop gericht om ze een warm welkom te geven bij ons mooie Openluchtmuseum. 

Mis geen interessante vacature!

Blijf op de hoogte van relevante en nieuwe vacatures. Stel een vacature alert in en wij houden je op de hoogte.