Stage & afstuderen

Met een (afstudeer)stage bij het Nederlands Openluchtmuseum verrijk je jouw toekomst pas écht met het verleden. Het hele jaar staan onze deuren open voor stagiairs die willen ontdekken wat bij ze past en waarin ze uitblinken. Als jij kiest voor het Nederlands Openluchtmuseum als stageadres, maak je onderdeel uit van dé plek die de geschiedenis en het heden op bijzondere wijze samenbrengt.

Stage achter de schermen

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is een van de populairste en drukbezochte musea van Nederland. Jaarlijks krijgen we ongeveer een half miljoen mensen op bezoek, in ons imposante en uitgestrekte museumpark vol bijzondere bezienswaardigheden. Vóór de schermen is er van alles om te bewonderen, maar ook achter de schermen is er genoeg te doen. Zo hebben we voor stagiairs regelmatig mooie kansen!

Stage bij het Nederlands Openluchtmuseum betekent dat je onderdeel uitmaakt van dé plek die geschiedenis verbindt door grote gebeurtenissen uit het verleden te laten zien én ervaren. Hier verrijk je je toekomst met het verleden.

Geen passende opdracht?

Wij hebben regelmatig mooie opdrachten voor stagiairs. Staat er op dit moment geen passende opdracht tussen de vacatures? Stuur dan jouw stageverzoek via onderstaande knop in! Belangrijk hierbij is dat je de volgende punten in je motivatie meeneemt:

  • welke opleiding je volgt en in welk jaar je zit;
  • in welke richting je een stageplek zoekt;
  • om wat voor soort stage het gaat (meewerkstage, afstudeerstage of anders);
  • in welke periode je stage wil lopen en voor hoeveel uur.

Wij gaan dan op zoek of er een match is binnen de organisatie

Open sollicitatie

Zo verrijken zij hun toekomst

Mis geen interessante vacature!

Blijf op de hoogte van relevante en nieuwe vacatures. Stel een vacature alert in en wij houden je op de hoogte.